2 & 3 juli | Angelologie in het klooster Samaya - janosh.com

2 & 3 juli | Angelologie in het klooster Samaya

Met Patty Harpenau & Janosh

In het hart van een klooster in Nederland duiken we met elkaar in de ziel van Angelologie om deze wijsheid echt te ervaren.

Je kent het woord wellicht: een retraite. Maar eerlijk gezegd dekt het de lading niet om je aan te geven wat wij gaan doen. In het hart van een klooster in Nederland duiken we met elkaar in de ziel van Angelologie om deze wijsheid echt te ervaren. Een liefdevolle omgeving om de tempel van de Aartsengelen te openen en samen met jullie een innerlijke reis te maken waarin wij onze levens gaan vernieuwen en helen. Het programma is zo samengesteld dat je eerder kunt spreken van een beleving.

Nog niet bekend met Angelologie? Ter voorbereiding op deze samenkomst ontvang je een code voor de online cursus The Angel Codes part 1  met de kennis wat Angelologie is (de wetenschap van de engelen) met de uitleg van de levensboom en haar elf sefirot (huizen van de elf Aartsengelen) zodat we in het klooster dieper kunnen ingaan op de codes van de Hemelmens.

Je verblijft samen met ons in het klooster en wacht je een verdiepend programma.

Er wacht je een verdiepend programma. In de ochtend zullen we samen mediteren, gevolg door lessen, acitvaties en meditaties om jouw kennis te verdiepen zodat je deze wijsheid in jouw leven kunt doen ontvouwen. Daarnaast krijg je natuurlijk tijd om te wandelen en van de bijzondere omgeving te genieten. 

Ga je met ons mee? Onze intentie is om er voor jou een onvergetelijke reis van te maken.

Janosh is mysticus pur sang en Patty Harpenau is afgestudeerd in Angelologie, de wetenschap van de Engelen. Samen verzorgen zij het programma voor jou en begeleiden je op jouw innerlijke reis naar het besef dat wij allemaal in essentie Hemelmensen zijn.  

 Deze retraite is inclusief: 

  • Complete verzorging incl. 1 overnachting in Samaya. (ontbijt, lunch, dinner, versnaperingen, koffie/thee etc)
  • Werkboek voor aantekeningen en inspiratie en workshop-materialen.
  • Een online workshop Angelcodes 1.

Wacht niet te lang met boeken als je voelt dat hierbij aanwezig wilt zijn. We hebben ruimte voor een kleine intieme groep deelnemers.


Plaats: Klooster Samaya | Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven

Tijd: Aankomst zaterdag 2 juli vanaf 9.30 – 10.30 uur – start om 11:00 uur.
Einde: zon. 3 juli rond 17:00 uur

Prijs: 888,- (incl. Overnachting, ontbijt, lunch, diner en koffie/thee etc., workshop-materialen, online workshop).

Reserveer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Geen producten in winkelwagen.