25 juli | The Elements Experience Special | Amaze Amsterdam - janosh.com

25 juli | The Elements Experience Special | Amaze Amsterdam

The Elements are awaiting your return to the source.

The Elements is een nieuw project van Janosh en True Identity.  Where everything is possible. 
We creëren een Transmission state zodat jouw hogere zelf direct hogere frequenties kan verankeren in jou tijdens de ervaring.

Een volledig live geregisseerd concept. De combinatie van meditatie, activaties, muziek, adem werk en dans. Een wereld waarin fantasie en realiteit samenkomen. We gaan een dimensie creëren waarin je oneindig kunt spelen en je ware zelf in vrijheid kunt ervaren. Je ervaart jezelf anders, niet gebonden aan tijd en kaders, maar vrij als een ziel op ontdekkingsreis.  De energie is licht en tilt je op; het geeft je kracht en inspiratie. Bij ‘the Elements’ ontstaan de mooiste ervaringen, verbindingen en verhalen. Alles is mogelijk.

 

Het gevoel
Sommigen noemen het verlichting. Anderen noemen het natural high. Wat je ervaart tijdens dit frequentie vol spektakel, is een gevoel van thuiskomen. Je komt los van het aardse. Je bent even vrij van alles zorgen en verplichtingen. In dit gevoel komen de zuiverste intenties en ideeën boven. Je geest helder en vertelt je hoe te leven volgens jouw waarheid en vrijheid. Alle elementen versterken je diepere heling en vreugde die je mag ervaren op deze reis, die van begin tot het eind door Leo (True Identity) en Janosh live wordt begeleid. 

Wil je meer weten over The Elements? Klik dan hier of reserveer hieronder direct je ticket!

Locatie: Amaze Amsterdam, Elementenstraat 25, 1014 AR Amsterdam

44 euro

Reserveer
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Geen producten in winkelwagen.