Dit is het verhaal van Janosh, hij noemt zich ook wel levenskunstenaar, visionair, maar als buitenstaander omschrijf ik Janosh liever als Alchemist op gympen. Een hippe magiër die de wereld besprenkelt met zijn magie.  

Dit is zijn opmerkelijke en bijzondere verhaal 

De dag die mijn leven veranderde
Tijdens een van mijn lunchpauzes sjokte ik dagdromend door het Vondelpark en werd ik uit het niets door een zwerver beetgepakt. Met priemende ogen keek de zwerver mij aan en vroeg; “Ben jij wel gelukkig”? Ik was in shock en stond aan het wegdek genageld. De zwerver liet me los en liep door. Whoo … dat kwam even binnen. Hij liet mij verbouwereerd achter en toen viel bij mij het kwartje. Dat ene moment heeft heel mijn leven veranderd. Ik dacht namelijk dat ik gelukkig was, maar diep van binnen voelde ik me eigenlijk helemaal niet gelukkig. 

Na deze bizarre ontmoeting met de zwerver kreeg ik niet veel later allerlei beelden te zien. Prachtige geometrische beelden die ik, hoe kan het ook anders als grafisch ontwerper, ben gaan namaken in mijn grafische computerprogramma’s. 

Ik vond ze wel leuk, mijn omgeving was nog enthousiaster en spoorde me aan ze  wereldkundig te maken. Voor de fun draaide ik een eenvoudig websiteje in elkaar en plaatste mijn geometrische afbeeldingen erop.  Wat er toen gebeurde … de beelden gingen viral, mijn website werd ontelbare keren bezocht, ik begreep er niets van. Totdat ik werd benaderd door een Amerikaan die tegen me zei dat ik graancirkels had getekend. Ik had enkele formaties exact nagemaakt. Ik had echt geen flauw idee, graancirkels waren voor mij platgetrapte graanvelden door mannen met plankjes onder hun voeten.

Hoe het buitenaardse mijn leven binnendrong. 
Als je me toen had verteld dat ik met deze kunstwerkjes wereldwijd mensenlevens ging veranderen, had ik je voor gek verklaard. Nee, kom zeg. Het grafische tekenwerk was een leuke hobby voor in de avonduurtjes.  

Maar het verhaal is nog niet afgelopen … tijdens het ontwerpen van de geometrische kunstwerken kreeg ik opeens allerlei stemmen te horen. Ik raakte in een soort van trance en kreeg via de Arcturianen, buitenaardse gidsen, codes gechanneld. Het voelde alsof ik door een hemelpoort naar buiten werd geflipt. Als nuchtere grafisch ontwerper werd ik zo de spirituele wereld binnen geslingerd. Met deze ervaring was de start van mijn spirituele pad een feit. Ik wist helemaal niks van spiritualiteit, ik had zelfs geen idee wat een chakra of wierook was. Ik vond spiritualiteit eigenlijk maar woo-woo en zweverig. 

Geometrie: de geheime sleutel naar ons DNA 
In de jaren daarna heb ik de geometrische afbeeldingen verder ontwikkeld. De geometrische beelden zijn in werkelijkheid ‘codes’. Codes die je toegang geven tot het onderbewuste en daarmee tot je ware potentieel. Ik ben de visuele hologrammen gaan combineren met frequentie tonen (soundhealing) en dat is wat ik nu een activatie noem. 

Tijdens een activatie kom je razendsnel in een diepe meditatie waar hoofd en hart zich met elkaar verbinden. Het is een spirituele sensatie waarmee je antwoorden krijgt op al je levensvragen. 

Mijn missie 
We worden ons steeds meer bewust dat ons leven anders is dan we dachten. Spiritualiteit is voor mij doen waar je van houdt en niet de opgelegde spirituele regeltjes. Sinds de ontmoeting met de zwerver voel ik aan elke vezel van mijn lijf dat het mijn missie is om mensen bij hun hart te brengen, zodat ze vanuit hun hart gaan leven. Mensen hebben zoveel potentieel en hoe mooi zou het zijn als we uit liefde ons met elkaar gaan verbinden. En ik hoop daar een steentje aan bij te kunnen dragen.

Spiritualiteit dogmavrij maken en voor iedereen toegankelijk 
Aan spiritualiteit kleven veel negatieve gedachten en overtuigingen. Spiritualiteit is niets anders dan een diepere verbinding met jezelf en bewustwording. 

Iedereen doet en ervaart het op zijn of haar eigen manier. Of je nu van mediteren houdt, af en toe een wierookje in de fik steekt, een mindfull sessie volgt, een wandeling door het bos maakt, een healingsessie volgt, dubbelgevouwen op een yogamatje ligt of lekker meditatief gaat dansen. Er zijn ontelbare mogelijkheden en er is altijd wel iets wat bij jou past. Zoek je naar antwoorden, wil je een diepere verbinding met jezelf en meer magie in je leven? Neem dan even een kijkje op www.cosmic.care

“Zet je dromen niet ‘on hold’, maak vandaag de 1e stap om ze te bereiken. Nu!”

 

Waarmee Janosh het verschil maakt.
Nu zoveel jaar later gaan de activaties en meditaties van Janosh de wereld over. Zijn volgers kun je vinden van Canada tot Australië en alles wat daartussen ligt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat zijn webinars, waar hij maandelijks zijn nieuwste download van de Arcturianen deelt, de bom zijn! Met gemiddeld 2000-3500 deelnemers wordt er een gigantisch veld van energie opgebouwd en verspreidt Janosh zo zijn magie over de wereld. In 2007 werd hij als eerste Nederlander verwelkomd op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York om een presentatie te geven, een eer die hem een jaar later opnieuw werd gegeven.

Verder heeft hij door de jaren heen verschillende boeken uitgebracht, een app voor mentale hulp (in je broekzak) en een webshop met items om je frequentie mee te verhogen.  Daarnaast heeft hij verschillende online programma’s om een diepe transformatie mee te maken, die wereldwijd door duizenden deelnemers worden gevolgd. Janosh geeft retraites in binnen- en buitenland en is onlangs samenwerkingen aangegaan met Patty Harpenau om de Academy of Angelogie op te zetten en met Leo Melchers Ecstatic om dance events te organiseren.

Janosh heeft duizenden privé-sessies gegeven, in binnen- en buitenland en hij heeft onlangs zijn verhaal op NTR op TV mogen vertellen in het programma: Iedereen verlicht.

  • Geen producten in winkelwagen.